In the dew of little things the heart finds its morning and is refreshed.
Little things make big things happen.
John Wooden

Magic Mini

Een Magic Mini is een kort Magic Adventuretm, bedoelt om de deelnemer te prikkelen tot persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit op een leuke, frisse en inspirerende manier. Tevens is de Magic Mini een goede aanzet tot de gewenste verandering die jij op dit moment wilt in je leven. Je wordt hierbij twee weken lang persoonlijk begeleid door MAC die jou zal uitdagen op het door jouw gekozen thema. De Magic Mini's zijn zo opgezet dat je zult leren, ontdekken en ervaren.

Een Magic Mini is voor iedereen die nieuwsgierig is naar een Magic Adventuretm, maar niet meteen acht weken lang aan de slag wil; voor iedereen die zich wil laten inspireren; en voor diegene die net even dat kleine zetje nog nodig heeft om tot de gewenste verandering te komen.

Kies een thema en laat je twee weken lang persoonlijk begeleiden door MAC (je persoonlijke Magic Adventure Coach). Na deze twee weken zul je weer frisse, nieuwe energie ervaren!

Elke Magic Mini duurt twee weken, bedraagt € 150,00 en bestaat uit:

  • Eén 1-op-1 sessie van minimaal een uur met jouw MAC
  • Telefonische coaching door MAC op een onverwacht moment tijdens je Magic Adventure en doorlopend e-coaching
  • Twee weken lang stimulerende, inspirerende en leerzame opdrachten (Adventures) en verrassingen middels sms, email en post die je in beweging zetten om een avontuur aan te gaan met jezelf
  • doorlopend toegang tot Skype voor extra support

Op dit moment zijn de volgende Magic Adventurestm als Magic Mini te volgen:

Check onze NEWS pagina voor actuele aanbiedingen!

Start Adventure


Sommige zorgverzekeraars vergoeden de consulten die verwerkt zijn in jouw Magic Adventure. De vergoeding en de hoogte ervan zijn afhankelijk van je polisvoorwaarden.