If you follow your bliss, you put yourself on a kind of track, which has been there all the while waiting for you, and the life that you ought to be living is the one you are living.
If you enjoy what you do, you'll never work another day in your life.
Confucius

Flow at Work

Leer, ontdek en ervaar de magie van werken in een Flow! Lees hier hoe anderen Magic Adventure Flow at Work hebben ervaren en klik hier en/of hier voor een artikel over FLOW.

FLOW Wie kent niet het gevoel van helemaal in iets opgaan? Je vergeet de tijd, je bent super geconcentreerd, je voelt je alsof je boven jezelf uitstijgt, je weet dat je een goede prestatie levert. Dat is wat we je meer willen laten ervaren op je werk.

Flow at Work is ontwikkeld om de deelnemer het optimale in zijn werk te laten ervaren. Flow doet zich meestal voor wanneer iemand een duidelijk doel voor ogen heeft, wanneer hij een activiteit verricht die onmiddellijke feedback verschaft, en wanneer hij zijn capaciteiten volledig moet inzetten voor een uitdaging die net niet te groot is. Iemand die in Flow is, is zeer geconcentreerd bezig, laat zich niet afleiden en ervaart een volledige betrokkenheid. Het is juist dat er-volledig-in-opgaan, het moment zelf optimaal beleven, waardoor iemand achteraf zegt dat Flow een Magische ervaring is!

Wil jij meer FLOW ervaren? LEER verschillende theorieën en methodes die bijdragen aan jouw Flow en hoe je deze kunt toepassen in jouw werk. ONTDEK jouw persoonlijke voorwaarden voor Flow maar ook jouw kwaliteiten, drijfveren, talenten en missie! ERVAAR de magie en het plezier van het werken in een Flow!

Magic Adventuretm Flow at Work is voor iedereen die optimaal wil presteren en professioneel wil groeien. Het avontuur duurt 8 weken, bedraagt € 975,00 (excl.21% BTW) en bestaat uit:
  • Drie keer een 1-op-1 sessie van anderhalf uur met jouw persoonlijke Magic Adventuretm Coach (MAC)
  • Telefonische coachingsessies (of per Skype met beeld) met MAC voor feedback en om je voortgang te bewaken. Tevens biedt MAC jouw doorlopende e-coaching gedurende je hele Adventure
  • Acht weken lang ontvang je stimulerende, leerzame opdrachten (Adventures), leuke verrassingen en inspirerende berichtjes door middel van sms, e-mail en post die je in beweging zetten (en houden) om een avontuur aan te gaan met jezelf, waarin je veel zult leren over Flow, ontdekken en ervaren.
  • doorlopend toegang tot Skype voor extra support v.w.b. het programma
  • Magic Support System - je mag (vrijblijvend) iemand binnen jouw omgeving aanwijzen als Magic Supporter, wij zullen diegene op een leuke manier uitnodigen om jou te ondersteunen tijdens je Magic Adventure.
  • Mogelijkheid tot één Magic Break; binnen de periode van 8 weken kan je een moment kiezen om het programma tijdelijk stop te zetten

Start Adventure

Share |