One way to get the most out of life is to look upon it as an adventure.
Each contact with a human being is so rare, so precious, one should preserve it.
Anais Nin

Contact

Magic Adventures
Waverbancken 4
3645 VS VINKEVEEN
E: info@magicadventures.nl*

Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn


About us

Magic Adventures is ontwikkeld door Angélique Davis. Na zelf diverse avonturen te zijn aangegaan om zichzelf te ontwikkelen is zij haar magische levenservaringen gaan aanvullen met het volgen van diversen opleidingen in natuurgeneeskunde, lifecoaching en gezondheidspsychologie.

Bij het coachen van haar cliënten in haar praktijk bemerkte ze dat de meeste van haar cliënten het prettig vonden om geprikkeld te blijven worden tijdens de periodes tussen de sessies in. Maar ook wilde leren over de thematiek die op dat moment voor hen speelde. Door boeken mee te geven, zo nu en dan een inspirerend sms-je te sturen, een kaartje of een e-mailtje met een oefening, bleven haar cliënten in beweging en bewust van hun ontwikkelingsproces. Maar bovenal werkte de extra ondersteuning en aandacht erg motiverend en plezierig in hun veranderingsproces en creëerde het een gewenste focus in de dagelijkse hectiek. Dit idee heeft zij verder ontwikkelt tot Magic Adventures.

Het is Angélique’s missie wereldwijd mensen te inspireren hun leven weer te beschouwen als één groot avontuur waarin je van alles leert, ontdekt en ervaart! Waarin je groeit, maar bovenal een levensavontuur waarin je sprankelt vol vitaliteit en geluk!

Angélique is zelf een levend voorbeeld hiervan en geeft dit door aan iedereen die openstaat om het leven als één groot magisch avontuur te zien!

Inruilen pluim

Heb je een bronzen of zilveren pluim en wil je deze inruilen voor een Magic Adventure? Maak dit kenbaar in een e-mail aan pluimen@magicadventures.nl. Vermeld daarbij je NAW gegevens en mobiele telefoonnummer, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Magic Newsletter

Maandelijks sturen wij je inspiratie via e-mail d.m.v. onze Magic Newsletter! Je kunt deze ontvangen door je hier in te schrijven.

* Mocht je persoonlijk te woord gestaan willen worden door één van onze medewerkers, maak dit dan kenbaar in een e-mail onder vermelding van je telefoonnummer. Wij nemen dan (binnen een werkdag) contact met je op.

Share |