The most effective kind of education is that a child should play amongst lovely things (~Plato)
While we try to teach our children all about life, Our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

Magic Kids Adventures

Magic Kids Adventures helpt kinderen zichzelf beter te leren kennen en hun kwaliteiten en eigen wijsheid in te zetten om zo magie te creëren in hun leven. Hiervoor ontwikkelen we programma´s en producten voor kinderen en iedereen die zich beroepsmatig bezighoudt met de sociaal- emotionele ontwikkeling van kinderen.

Fit & Vrolijk
Zit je op de basisschool en wil je je lekkerder in je vel voelen en/of een beter zelfbeeld en zelfvertouwen ontwikkelen, meld je dan aan voor Fit & Vrolijk!

Fit & Vrolijk bestaat uit 8 lessen van 1,5 uur en richt zich op de algehele vitaliteit van het kind. Inclusief de ontwikkeling van de intrinsieke motivatie, zelfsturing, zelfbeeld en het zelfvertrouwen van het kind.

Tijdens het programma zal er diverse keren gezamenlijk gekookt en gegeten worden en zullen de kinderen op bijzondere manieren sporten/bewegen. Ook gaan de kinderen de op een leuke en speelse manier op avontuur naar hun kwaliteiten en leefstijlveranderingen die bijdragen aan hun algehele vitaliteit. De deelnemer leert, ontdekt en ervaart dat gezonde levensstijlen zoals positief denken, regelmatig bewegen en gezonde voeding leuk kunnen zijn én ervoor kunnen zorgen dat je je fitter, emotioneel/mentaal sterker en daardoor ook vrolijker voelt.

De ouders krijgen elke week het programma via een digitale nieuwsbrief thuisgestuurd, zodat zij weten wat er gedaan wordt, maar wat nog veel belangrijker is, de ouders kunnen het geleerde ook thuis toepassen en in gezinsverband werken aan leefstijlverbetering!

Ben je kindercoach/therapeut en wil je dit programma opnemen in je aanbod, of ben je ouder en wil je weten waar en wanneer Fit & Vrolijk gegegeven wordt, maak dit dan kenbaar via een e-mail aan ons.

Adventure Cards 4 kids
Adventure Cards 4 kids bevat een serie van 11 interventiekaarten speciaal ontwikkeld voor kindercoaches en kindertherapeuten, of eenieder die zich professioneel bezighoudt met de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.

De elf interventies zijn (praktisch) vertaald naar de belevingswereld van jongeren tot 15 jaar en visueel aantrekkelijk weergegeven. De Adventures (interventies) zijn gebaseerd op succesvolle methodieken uit verschillende disciplines (Silva Methode, NLP, Oplossingsgericht coachen, etc). Klik hier voor een overzicht van de Advenutre Cards 4 Kids Set.

Bij de ontwikkeling van de Adventure Cards is er uitgegaan van de overtuiging dat elk kind een innerlijke wijsheid bezit. In alle Adventure Cards wordt aanspraak gemaakt op deze wijsheid en op de (verborgen) kwaliteiten en hulpbronnen die in elk kind verscholen liggen. De Adventure Cards bieden een schat aan interventies tijdens een coachingtraject (begeleiding of therapie) die ongeacht de thematiek in te zetten zijn.

De Adventure Cards nodigen het kind op een speelse manier uit om met zijn hulpvraag/doel aan de slag te gaan en deze te bereiken. Door de opzet van de Adventure Cards heeft het kind het gevoel bezig te zijn met een leuk avontuur in plaats van een ‘probleem’. Het kind leert oplossingsgericht te denken en te doen, waardoor het zelfsturing ontwikkelt en het zelfrespect en zelfvertrouwen al snel groeit.

Alle Adventure Cards zijn zo ingericht dat het altijd zal leiden tot een inzicht welke het kind kan gebruiken om zijn doel te bereiken en zich persoonlijk te ontwikkelen. De kaarten kunnen los van elkaar ingezet worden naar eigen inzicht. Nog leuker is het als het kind zelf een Adventure Card kiest. Per sessie/consult kan er één Adventure Card behandeld worden.

De Adventure Cards 4 Kids set is voor € 49,95 (excl BTW en verzendkosten) verkrijgbaar. Klik hier voor meer info en/of om je bestelling te plaatsen.

Lees hier hoe anderen Adventure Cards 4 Kids ervaren.


Share |