To love what you do and feel that it matters, how could anything be more fun!
If you want to live a happy life, tie it to a goal, not to people or things.
Albert Einstein

Mindful Life Management

Work Life Balance is inmiddels een populair begrip en wordt in onze maatschappij met een dalende werkloosheid, het groeiend gebruik van internet en de toenemende participatie van vrouwen op de arbeidsmarkt ook steeds belangrijker. Via dit Adventure besteden we aandacht aan deze balans, waarin we verder gaan dan de balans op het werk omdat we begrijpen dat ook de balans in vrije tijd en JIJ als persoon een belangrijke invloed heeft op het functioneren op het werk en meer berokkenheid en commitment teweegbrengt.

In MA Mindful Life Mangement richten wij ons op jouw zelfontplooiing, verbetering van jouw levenskwaliteit als wel op het vergroten van jouw kennis en zelfmanagement. Hierbij erkennen we dat je als vrouw meerdere rollen vervult, zoals moeder, partner, werkneemster/ onderneemster, dochter, vriendin, etc. We nodigen je uit per levensgebied te onderzoeken wat voor jou belangrijk is zodat je jouw balans en geluk mindful kunt managen. Hierbij maken we gebruik van een speciaal door ons ontwikkeld model 'The Wheel of my Life' waarin je jouw belangrijkste levensdoelstellingen kunt managen.

Ontwikkel jezelf en LEER leiding te geven aan jouw leven in al zijn facetten. ONTDEK de magie van aandachtig leven en werken. ERVAAR optimale balans en geluk. Lees hier hoe anderen Magic Adventure Mindful Life Management hebben ervaren.

MA Mindful Life Management is voor iedereen die meer balans en geluk in haar werk en leven wil. Het avontuur duurt 8 weken, bedraagt € 975,00 (excl.21% BTW) en bestaat uit:
  • Drie keer een 1-op-1 sessie van anderhalf uur met jouw persoonlijke Magic Adventuretm Coach (MAC)
  • Telefonische coachingsessies (of per Skype met beeld) met MAC voor feedback en om je voortgang te bewaken. Tevens biedt MAC jouw doorlopende e-coaching gedurende je hele Adventure
  • Acht weken lang ontvang je stimulerende, leerzame opdrachten (Adventures), leuke verrassingen en inspirerende berichtjes door middel van sms, e-mail en post die je in beweging zetten (en houden) om een avontuur aan te gaan met jezelf, waarin je veel zult leren, ontdekken en ervaren.
  • doorlopend toegang tot Skype voor extra support v.w.b. het programma
  • Magic Support System - je mag (vrijblijvend) iemand binnen jouw omgeving aanwijzen als Magic Supporter, wij zullen diegene op een leuke manier uitnodigen om jou te ondersteunen tijdens je Magic Adventure.
  • Mogelijkheid tot één Magic Break; binnen de periode van 8 weken kan je een moment kiezen om het programma tijdelijk stop te zetten

Start Adventure

Dit Adventure is in samenwerking met Yura Boerma van MAM Coaching tot stand gebracht.

Share |