A news sense is really a sense of what is important, what is vital, what has color and life – what people are interested in.
When we hear news we should always wait for the sacrament of confirmation.
Voltaire

News

MAGIC GIFT DECEMBER
Deze maand zetten wij het thema "The Magic Of Endings" centraal. Bij een einde hoort een nieuw begin. Elke dag biedt een nieuw begin. Voor jou en de mensen om je heen. Erken dit en geef de mensen om je heen een compliment. Je partner, een vriend of een collega: iedereen vindt het prettig als je hem of haar waardeert. De magie hiervan geeft je voeding voor een sprankelende start van 2013! Laat je inspireren door de creatieve ideeën en originele inzichten van de complimenten kalender. Je krijgt het cadeau bij deelname aan een Magic Adventure (Regular of VIP).

MAGIC MEET & GREET
15 en 16 september staan wij op de Happinez Festival in Groenekan. Leuk je daar te ontmoeten!

MAGIC NEWSLETTER
Maandelijks sturen wij je gratis inspiratie en Adventure via onze Magic Inspiration Newsletter! Je kunt deze maandelijks in je mailbox ontvangen door je hier in te schrijven. Deze maand staat geheel in het teken van ´The Magic of Ending'. Klik hier voor het december nummer en laat je inspireren. Leer, ontdek en ervaar!

MA PREGNANCY IN WIJ JONGE OUDERS
Lees hier een leuk artikel over MA Pregnancy in Wij Jonge Ouders

ARTIKEL FLOW AT WORK
Menscentraal.nl is een internet magazine en nieuwsbrief met ideeen en inspiratie voor mensen en organisaties. Artikelen, wetenswaardigheden, ideeen, spreuken, boeken en visies onder redactie van Theo. klik hier voor een artikel over FLOW namens MA geplaatst door Theo Braam.

INTERVIEW
Lees hier voor een interview met Angélique Davis voor het blad ´De Ronde Venen Zakenvrouwen´ - een glossy magazine magazine waarin de vrouw achter de onderneming wordt geportretteerd.

INTERVIEW met Angélique Davis in Vrouw & Passie

MAGIC CHANGE THINK+
Ken je dit leuke blad al? Change Think Positive is een nieuw glossy magazine in Nederland vol met positieve verhalen, en laat je de dingen des levens van de andere kant bekijken. Het blad komt zes keer per jaar uit. Magic Adventures heeft een eervolle vermelding in 'Dossier+´. Het thema van dit dossier is deze keer 'anders reizen'. Het komende nummer is vanaf 3 maart 2011 overal verkrijgbaar.

MAGIC ADVENTURES IN CRAVE AMSTERDAM
Het boek CRAVE Amsterdam is de eerste stadsgids over Amsterdam en omgeving over vrouwelijk ondernemerschap met lef en passie en is voor diegenen die meer willen weten wat er in Amsterdam en omgeving gaande is vanuit het perspectief van vrouwelijke ondernemers. In de gids geven (naast Magic Adventures) meer dan 100 zelfstandige vrouwelijke ondernemers aan wat het verhaal achter hun onderneming is en waar zij naar 'verlangen'in hun leven.Ontzettend inspirerend om te lezen!

DE CRAVE-gidsen zijn inmiddels een begrip in de VS. Het eerste Urban Girl's Manifesto kwam uit in Seattle in 202. Daarna volgde 21 andere Amerikaanse steden en nu Amsterdam. CRAVE inspireert de lezer om een specifieke statd te ontdekken en 'viert'tevens het vrouwelijk ondernemingschap in die stad.

CRAVE Amsterdam kun je bij ons bestellen voor € 19,95. Stuur ons een mailtje met je adres en wij sturen je het boek zonder extra verzendkosten naar je toe.

VERGOEDING ZORGVERZEKERAARS
Magic Adventures is per april 2010 aangesloten bij de (beroeps)Vereniging Intergrale Vitaliteitkunde en kennen daar een A-status (zie ook www.vitaliteitkunde.nl). Ook hebben wij een zorgcode toegewezen gekregen. Dit betekent voor jou als deelnemer dat – afhankelijk van je polis en zorgverzekeraar – de consulten die verwerkt zijn in jouw Magic Adventure een (deel)vergoeding kennen. Ook de extra individuele sessies kennen een (deel)vergoeding.

Klik hier voor een lijst met zorgverzekeraars welke VIV-leden vergoeden met een A-status. Uiteraard ligt de vergoeding en de hoogte ervan aan de polis die je hebt afgesloten.

MAGIC ADVENTURES PARTNER PLUIMEN!
Magic Adventures is partner geworden van Pluimen! Vanaf nu kunnen de bronzen en zilveren pluimen ingeruild worden voor een Magic Beleving! Zie www.pluimen.nl voor meer informatie.

Heb je een bronzen of zilveren pluim en wil je deze inruilen voor een Magic Adventure? Maak dit kenbaar via een e/mail aan pluimen@magicadventures.nl en vermeld daarbij je NAW gegevens en mobiele telefoonnummer. Wij nemen dan diezelfde dag nog contact met je op.
Share |