If you believe you are too small to be effective, try spending a night in bed with a mosquito....
If you can't feed a hundred people, then just feed one.
Moeder Teresa

Magic Twinkle

Een Magic Twinkle is een kort traject per SMS waarin we de deelnemer in een groei-mindset zetten tot meer vitaliteit, geluk en succes.

Met dit inspirerende SMS Adventure laat je iemand weer sprankelen in zijn/haar leven. Je wenst iemand (of jezelf!) via een Twinkle op een actieve manier geluk, succes en gezondheid toe. Twee weken lang ontvangt de deelnemer dagelijks sms-jes op het uitgekozen thema met uitdagende opdrachten, inspiratie en linkjes naar leerzame filmpjes. De ontvanger wordt uitgedaagd, in beweging gezet en gemotiveerd stappen te zetten in het gekozen thema.

Een orgineel cadeau
Een verjaardag? Een bedankje? Een relatiegeschenk? Iemand beterschap of succes of gelukkig nieuwjaar wensen? Wil je iemand een hart onder de riem steken? Zoek je een cadeau ter gelegenheid van een afscheid, wil je iets anders geven dan een bloemetje of gewoon zomaar, omdat geven magisch is? Een Magic Twinkle is een orgineel cadeau, geschikt voor vele gelegenheden (ook heel leuk voor jezelf!) en kost slechts 25 euro (inclusief 19% BTW). Aan het einde van je Twinkle krijg je een tegoed van 25 Euro op een coachingsessie bij één van onze MAC's.

Een Twinkle is fun, inspirerend en werkt motiverend. Geef een Twinkle cadeau en wij geven één euro aan Make a Wish Foundation. Je kunt kiezen uit verschillende Twinkles:

Twinkle of Happiness

Geef geluk! De ontvanger van deze Twinkle wordt in beweging gezet naar meer geluk in zijn/haar leven. Aan het einde van dit Adventure zal er weer een Twinkle in de ogen te zien zijn!

Twinkle of Time

Geef tijd! Ken je iemand die altijd druk, druk, druk is? Zelden tijd neemt voor zichzelf, het zichzelf niet gunt, maar daar wel aan toe is? Dan is dit de Twinkle bij uitstek! Aan het einde van dit Adventure zal de deelnemer meer tijd hebben en zich een stuk rustiger voelen.

Twinkle of Energy

Geef energie! Je kent ze wel, mensen die vaak moe of ziek zijn. Of misschien ken je wel iemand die net dat extra zetje nodig heeft om iets te bereiken. Via deze Twinkle geef je de ontvanger een energieboost!

Twinkle of Flow

Geef Flow! De ontvanger van deze Twinkle wordt uitgedaagd om moeiteloos door het leven te gaan, zodat er weer ruimte is om volop te genieten. Een Twinkle voor iedereen eigenlijk!

Twinkle of Balance

Geef Balans! Een prachtig Adventure waarin de ontvanger stap voor stap steeds meer rust, ruimte en harmonie zal ervaren. Een Twinkle om weer in evenwicht te komen!

Twinkle of Belief

Geef Geloof in jezelf! Deze Twinkle geeft de ontvanger meer geloof in zichzelf en zal geinspireerd en gemotiveerd zijn om de gewenste veranderingen door te voeren in zijn leven.

Bestel Twinkle

Bij afname van meer dan 25 Twinkles geldt een korting. Email twinkle@magicadventures.nl voor meer informatie. (Een op maat gemaakte Magic Twinkle behoort ook tot de mogelijkheden.)

Share |