MAC is someone who helps you getting insight on why you are doing the things you are doing.
You can't teach anybody anything, only make them realize the answers are already inside them.
Galileo Galilei

MAC

Need a MAC? klik hier voor een filmpje

MAC staat voor Magic Adventures Coach. Bij aanvang van je Magic Adventure krijg je een persoonlijke MAC toegewezen. Alle MAC´s zijn gecertificeerde, ervaren Lifestyle coaches. Zij beheersen als geen ander de inhoud van de Magic Adventures, hebben de juiste instelling en vaardigheden als coach, én coachen conform de ethische gedragscode. Naast de begeleiding van jouw Magic Adventure kun je bij MAC ook terecht voor ´losse´individuele sessies.

Het MA-team als wel de MAC’s doen wat we zeggen en hebben onze idealen die we in de wereld gereflecteerd zouden willen zien zoveel mogelijk in ons dagelijkse leven en werken omgezet. Klik hier voor een overzicht van al onze officieel erkende MACs in Nederland

In ons turbulent leven loopt niet altijd alles zoals we willen. Soms loop je even vast of stuit je keer op keer tegen vastgeroeste patronen aan en lijk je de juiste weg niet te kunnen vinden in het doolfhof waar je je op dat moment in lijkt te bevinden. Je weet niet meer welk pad voor jou de juiste is, welke volgende stap je moet nemen om naar het voor jou gewenste resultaat te komen.

Waarom lukt het je keer op keer niet? Welke weg kan je het beste inslaan die jou leidt naar het waarmaken van jouw verlangens en doelstellingen? Wat moet je dan anders doen? En hoe? MAC zal je veel inzichten geven en je begeleiden naar dat wat jij op dit moment verlangt, maar zal je ook begeleiden naar je innerlijke krachten en je jouw ongekende vermogens laten ontdekken. Ben je voor je gevoel al op de juiste weg? Maar wil je daarin verder? Naar meer geluk, meer vitaliteit of meer plezier in je werk? MAC begeleidt je ook graag hierin.

MAC stimuleert je het beste van jezelf te zijn! Maar MAC ziet ook graag dat je op jouw pad gelukkig, gezond en vitaal blijft en zal dus streven naar permanente veranderingen.

Tijdens een Magic Adventure zal MAC, samen met het back-office team van Magic Adventures, jou acht weken lang persoonlijk begeleiden in het door jou gekozen Magic Adventure tesamen met je verlangens, persoonlijke thema´s en/of je doelstellingen. MAC zal je gedurende je Adventure niet alleen begeleiden via e-coaching, maar zal jou ook via persoonlijk contact coachen. Je zult telefonische contactmomenten hebben met MAC, en persoonlijke één-op-één sessies. Tijdens deze sessies zal er dieper ingegaan worden op de voor jou actuele onderwerpen. Deze sessies zullen (mits anders afgesproken) plaatsvinden in de praktijk van je MAC.
Share |