Paradise lies under the feet of mothers.
There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle.
The choice is yours.
Albert Einstein

Magic Adventuretm Pregnancy

Lees hier hoe anderen Magic Adventure Pregnancy hebben ervaren. En Lees hier een leuk artikel over MA Pregnancy in Wij Jonge Ouders

Leer, Ontdek en Ervaar hoe magisch negen maanden zwangerschap kunnen zijn!
Een zwangerschap is een magische periode. Tegelijkertijd is het een enorme verandering in je leven, welke gepaard kan gaan met allerlei uitdagingen. Je wordt uitgenodigd/uitgedaagd te ontwaken in je spiritualiteit en je te ontwikkelen op verschillende (nieuwe) levensgebieden. Aanvaard je deze uitnodiging?

Magic Adventure Pregnancy is een ´magic´ antwoord op de standaard zwangerschapscursussen. In jouw Adventure leren we je niet hoe je moet puffen tijdens je bevalling en wat je daarvan mag verwachten, maar richten wij ons op jouw ontwikkeling in je rol als ouder en alle aspecten die daarbij horen. Want er verandert veel! Denk maar eens aan jouw arbeidspatroon of aan hoe de komst van je kindje jullie relatie gaat veranderen! Wist je dat een groot deel van de scheidingen plaats vindt na de komst van kinderen?!

In MA Pregnancy laten wij je ervaren wat JIJ kunt doen om jouw leven en dat van je kindje positief te beïnvloeden – voor nu, maar vooral ook voor straks. Acht weken lang zetten we jouw geluk en vitaliteit omtrent je zwangerschap centraal, met als doel je zwangerschap Magic te laten verlopen. Waarin je je ontspannen, vol zelfvertrouwen, vol energie, gelukkig, en in balans voelt zodat je daarmee een solide fundament legt voor de (belangrijke) eerste levensjaren van je baby.

Ontwikkel jezelf door de kennis die we je aanreiken. LEER te luisteren naar je intuïtieve wijsheid en versterk de intuïtieve band met je baby. ONTDEK hoe jij door jouw emotionele, mentale en fysieke balans je kindje positief kan beïnvloeden. En ERVAAR de magie van balans en bewustzijn tijdens je zwangerschap.

Wil je dit avontuur liever in groepsverband doorlopen? Dat kan! Met regelmaat wordt er de cursus ´Magische Negen Maanden´ georganiseerd. Een programma van zes weken (inclusief 6 bijeenkomsten en een terugkom met baby).

Magic Adventuretm Pregnancy duurt acht weken en is voor zwangere vrouwen die zichzelf ten goede van hun baby willen ontwikkelen om zo het optimale uit de zwangerschap/ouderschap te halen, als wel het optimale uit henzelf. Magic Adventure Pregnancy bestaat uit:

  • Persoonlijke begeleiding door jouw persoonlijke Magic Adventures Coach (MAC) bestaande uit: twee of vier keer een 1-op-1 sessie van minimaal een uur; telefonische coaching (of per skype) door MAC op verschillende momenten tijdens jouw Adventure én gedurende je gehele Adventure e-coaching.
  • Acht weken lang word je multimediaal uitgedaagd het avontuur aan te gaan. Je ontvangt stimulerende, leerzame opdrachten (Adventures), leuke verrassingen en inspirerende berichtjes middels sms, e-mail en post die je in beweging zetten om het 'Pregnancy' avontuur aan te gaan met jezelf, ongeacht waar je je in de wereld begeeft!
  • doorlopend toegang tot Magic Adventures Skype voor extra support
  • Magic Support System
  • Gemiddelde tijdsinvestering: 30 minuten per dag, buiten de persoonlijke contactmomenten (met MAC) om.

Magic Adventuretm Pregnancy is te volgen als:
  • Een Magic Mini (inclusief 1 persoonlijke sessie) en bedraagt € 150,00
  • Een Magic Adventure Regular (inclusief 2 persoonlijke sessies)en bedraagt € 375,00
  • Een Magic Adventure VIP (inclusief 4 persoonlijke sessies)en bedraagt € 575,00

Check onze NEWS pagina voor actuele aanbiedingen!

Start Adventure


Sommige zorgverzekeraars vergoeden de consulten die verwerkt zijn in jouw Magic Adventure. De vergoeding en de hoogte ervan zijn afhankelijk van je polisvoorwaarden.