Magic Adventures Company

MA Company ontwikkelt coaching/trainingsprogramma's speciaal voor het bedrijfsleven, waarin wij de deelnemer op geheel eigen wijze uitdagen zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Wij hebben op dit moment twee programma's ontwikkelt. 'Flow at Work' en 'Mindful Life Management'. Met plezier ontwikkelen wij ook programma's op maat.

De programma's gaan verder dan het verhogen van prestatie en plezier op het werk omdat we begrijpen dat ook de balans van de deelnemer als persoon een belangrijke invloed heeft op het functioneren in z´n werk.

Een MA Company Adventure is een leertraject waarin intensief gewerkt wordt aan zelfontwikkeling en zelfmanagement. De deelnemer krijgt handvatten aangereikt om met passie te werken en te leven en zijn zelfsturende vermogen te ontwikkelen om gewenste veranderingen effectief door te voor om zo gezette doelstellingen behalen.

Een Magic Adventure is goed in te passen in de dagelijkse hectiek op het werk, en kent een hoog leerelement. Dat vinden wij belangrijk omdat je op deze manier ook zelfsturing ontwikkelt. De deelnemer zal tijdens het Adventure dan ook veel theorieen en methodes aangereikt krijgen. Tijdens het gehele programma wordt de deelnemer persoonlijk begeleid door een ervaren, erkende coach (MAC).

If we are always arriving and departing, it is also true that we are eternally anchored. One's destination is never a place but rather a way of looking at things.
If you enjoy what you do, you'll never work another day in your life.
Confucius

FLOW at Work

Gemotiveerd en bevlogen werken is belangrijk voor succes. Mensen die in FLOW werken zijn productiever en hebben minder gezondheidsklachten, zijn tevreden en kennen een hoge vorm van loyaliteit. Fluitend naar je werk, wie wil dat nu niet? Flow at Work is een programma voor meer succes, plezier en bevlogenheid op het werk. Lees verder »

Mindful Life Management

Ben jij één van de vele vrouwen die op zoek is naar een betere balans tussen je werk, je gezin en jezelf? Dan heb je vast ervaren dat het best lastig is om te streven naar een goede work-life balance, zonder dat je jezelf uit het oog verliest. Mindful Life Management is een programma voor meer succes en plezier op het werk met aandacht voor de juiste privébalans. Een must voor iedere voor iedere vrouw die zowel werk als gezin belangrijk vindt. Lees verder »

Team Adventure

Team Adventure 'Van Eiland naar Wijland' Een programma voor teams die meer eenheid willen ervaren. Lees verder »
Share |