We should come home from adventures, and perils, and discoveries every day with new experience and character
The big question is whether you are going to be able to say a hearty yes to your Adventure.
Joseph Campbell

Wat is een Magic Adventure?

Magic Adventures ziet het leven als één groot avontuur waarin je (ont)leert, ontdekt en ervaart. Magic Adventures inspireert en biedt handvatten om jouw avontuur zo magisch mogelijk te laten verlopen. Dit doen we middels leerzame trajecten voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Magic Adventures gaat over het optimaliseren, vitaliseren van je leven. Alle Adventures nodigen je uit jezelf goed onder de loep te nemen om vervolgens het beste uit je leven te halen, het beste uit jezelf. Lees hier hoe anderen hun Magic Adventure hebben ervaren.

Wat is een Magic Adventure?
Een Magic Adventure is een intensief multimediaal programma voor je persoonlijke ontwikkeling. Naast de persoonlijke begeleiding van een erkend lifecoach (MAC) volg je een programma per e-mail welke betrekking heeft op jouw thema. Het programma wordt ondersteund door dagelijkse inspirerende smsjes, filmpjes en een aantal keer ontvang je zelfs iets per reguliere post.

De Adventures zijn dus jouw feestje. Jij gaat onder persoonlijke begeleiding van MAC aan de slag met jezelf, met je verlangens, je dromen, je overtuigingen, obstakels en alles wat je nodig hebt om je levensavontuur magisch te laten verlopen. Je zult eigen unieke inzichten en realisaties ervaren. We trainen je op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Jij vormt jouw avontuur en het avontuur vormt jou.

Een bijzonder avontuur
Het unieke van Magic Adventures is dat we het multimediale aspect hebben gecombineerd met persoonlijke aandacht. Jij volgt het gekozen avontuur (jouw leertraject) per e-mail en sms. MAC bewaakt je voortgang door je af en toe te bellen, persoonlijke sessies met je te hebben en jou feedback te geven via e-coaching. Dagelijks word je op deze manier door ons geprikkelt in beweging te blijven richting jouw gewenste verandering.

Een Magic Adventure zal je inspireren en leren de magie van je levensavontuur weer te zien en je op allerlei manieren uitdagen het avontuur aan te gaan met jezelf. Je krijgt daarbij van ons verschillende handvatten aangereikt om het leven te leiden waar jij naar verlangt, én we leren je ook om de juiste magische balans te vinden en te houden in je leven. Je zult al snel merken dat je leven inzichtelijker wordt en dat je bewuster en doelgerichter gaat leven. Je zult ook merken dat je meer kracht en energie voelt en het vertrouwen ontwikkelt om je verlangens te gaan leven.

Ben jij een Adventurer?
Het leven is een groot avontuur waarin je leert, ontdekt en ervaart. Maar velen van ons zien en voelen de magie niet meer en zijn op één of meer gebieden in hun leven meer bezig te overleven dan zich te verwonderen! Dit uit zich uiteindelijk in ontevredenheid, lichamelijke klachten, depressie, burn-out, problemen in relaties, vermoeidheid, lusteloosheid, het gevoel hebben dat je iets mist in je leven, het leven op een automatische piloot, gewenste veranderingen en verlangens worden vooruitgeschoven, etc. Hoe is dat bij jou? Toe aan een Adventure?

Een Magic Adventure is:
  • voor iedereen die wil openstaan voor zijn eigen levensavontuur en zijn leven wil optimaliseren. Of dit nu gaat om je gezondheid, je geluk, je relatie, je werk* of een andere context in je leven.
  • voor iedereen die concrete stappen wil ondernemen om verlangens/doelstellingen te realiseren.
  • voor iedereen die inziet dat verandering nodig is en bereid is in actie te komen.
  • voor iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf en de wereld om zich heen.
  • voor iedereen die gezond, vitaal en gelukkig wil zijn en het nu niet voor 100% is.


Elk Magic Adventure is beschikbaar in drie vormen:

  • Een Magic Mini - dit Adventure duurt twee weken en kent naast het 2-weekse programma doorlopende e-coaching, en één persoonlijke sessie met je MAC
  • Een Magic Adventure Regular - deze vorm duurt acht weken en kent naast het 8-weekse programma, doorlopende e-coaching, telefonische consulten en twee persoonlijke sessies met je MAC
  • Een Magic Adventure VIP - deze vorm duurt ook acht weken, maar kent -naast de e-coaching en telefonische consulten- vier persoonlijke sessies met je MAC

Wil je een extreme Adventure? Een op maat gemaakt Magic Adventure behoort ook tot de mogelijkheden. Email ons voor meer informatie.
Bij de ontwikkeling van de Magic Adventures is er gebruik gemaakt van succesvolle methodes en kennis uit verschillende disciplines waaronder: gezondheidspsychologie, cognitieve psychologie, psychoanalytische en humanistische theorieën, neuropsychologie, oplossingsgericht coachen, NLP, NEI, kwantum psychologie, Heartmath, Silva Methode en Omega Health Coaching. Ook in je persoonlijke begeleiding door MAC kan, indien gewenst, gebruik worden gemaakt van deze therapieën en methodes.

Geen Adventure, maar wel coaching?
Naast het volgen van een Magic Adventure is het ook mogelijk om een indivuele coaching sessie te boeken bij Angélique Davis, Founder Magic Adventures of bij één van de erkende Magic Adventures Coaches.

De consulten verwerkt in je Adventure als wel individuele sessies buiten je Adventure om kennen een (deel)vergoeding via je zorgverzekeraar afhankelijk van je polis.

*Zie voor werkgerelateerde Adventures MA Company


Share |