Magic Adventures Workshops - A Magic Date With Yourself!
It is only in Adventure that people succeed in knowing themselves - in finding themselves.
André Gide

Magic Adventures Cursussen - A Magic Date With Yourself!

Naast de Magic Adventures die je individueel doorloopt hebben wij nu ook cursussen ontwikkeld die wij in groepsverband geven:

Magische 9 Maanden

Magische 9 maanden is een zwangerschapscursus die je helpt om jezelf te ontwikkelen in je (nieuwe) rol als moeder én om je bevalling met balans en veel (zelf)vertrouwen tegemoet te zien. Het is een ´magic´ antwoord op de standaard zwangerschapscursussen. We leren je dus niet hoe je moet puffen tijdens je bevalling, maar richten ons o.a. op verbinding met jouw baby én jouw ontwikkeling in je rol als ouder en alle aspecten die daarbij horen.

In Magische 9 Maanden laten wij je ervaren hoe bijzonder deze periode is; hoe je meer balans, ontspanning, vertrouwen en bewustzijn brengt in je leven; én wat JIJ kunt doen om jouw leven en dat van je kindje positief te beïnvloeden – voor nu, maar vooral ook voor straks. Lees meer

Data & Tarieven

MA Cursussen worden op diverse locaties in Nederland gegeven. Zie onderstaand schema voor een cursus bij jou in de buurt! Deelname prijs MA Cursus is € 375,00 (incl 21% BTW).

Sommige verzekeraars vergoeden gedeeltelijk de kosten van de cursus. Dit verschilt per zorgverzekeraar en is afhankelijk van de door jou gekozen aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Datum Locatie Thema Trainer Aanmelden
10 maart 2016 Vinkeveen Magische 9 maanden Angélique Davis Aanmelden
Tijdens deze cursus zullen wij je op allerlei manieren handvatten aanreiken welke je helpen ontwikkelen in je rol als ouder. Wij laten je ervaren wat jij kunt doen om jouw leven en dat van je kindje positief te beinvloeden - voor nu én straks. Aan het einde van de cursus zie je jouw bevalling en de komst van je kindje met veel (zelf)vertrouwen tegemoet. De groepsbijeenkomst vindt 's avonds plaats van 19:30-21:00uur.
mei 2016 De Ronde Venen Magische 9 Maanden Angelique Davis Aanmelden
Tijdens deze cursus zullen wij je op allerlei manieren handvatten aanreiken welke je helpen ontwikkelen in je rol als ouder. Wij laten je ervaren wat jij kunt doen om jouw leven en dat van je kindje positief te beinvloeden - voor nu én straks. Aan het einde van de cursus zie je jouw bevalling en de komst van je kindje met veel (zelf)vertrouwen tegemoet. De groepsbijeenkomst vindt op de woensdagavond plaats van 19:30-21:00uur.
september 2016 De Ronde Venen Magische 9 Maanden Angélique Davis Aanmelden
Tijdens deze cursus zullen wij je op allerlei manieren handvatten aanreiken welke je helpen ontwikkelen in je rol als ouder. Wij laten je ervaren wat jij kunt doen om jouw leven en dat van je kindje positief te beinvloeden - voor nu én straks. Aan het einde van de cursus zie je jouw bevalling en de komst van je kindje met veel (zelf)vertrouwen tegemoet. De cursus vindt 's avonds plaats van 19:30-21:00uur.
Share |